Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2012, 09:37 PM   #73 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

merhaba günlük...zihnini sessisleştir ve sadeleştir dinlemiştim..gece uyumadan önce baya depresif ve sinirliydim özellikle de anneme...zaten ne zaman öfkeli olsam bakıyorum ilk önce onu hedef alıyorum.zihnini sessisleştir dinleyince baya rahatlıorum we gece uyumadan önce bugünün güzeel geçeceğini içimden geçirdim ama pek öyle olmadı...sabah bir 6 da bir 7 de en sonunda 9 da yataktan kalktım.aşağı indim bizimkiler kahvaltı eediyordu neyse sonra tek başıma kahvaltımı yaptım..içimden bir ses ''başkalarının düşüncelerini önemsemiorum zaten onları düşüne düşüne bu kadar kasılıorum..bir an bir özgür olduğumu hissettim.bu arada anneme hala mesafeliyim.ne diyorsa tersliyorum..halamın oğluyla falan konuşuyorum ama içim kan ağlıyor..ağlamak istyorum ama biliyorum ki ortam müsait değil.onlar gittikten sonra açtım müziği başladım ağlamaya..bir sıkıntı girmiş ki içime anltamam..lkendmii o kadar çaresiz hissediyorum ben ne olacam diye diye mahvoldum..bir yandan da nlp,eft uygulamaları ve başka yöntemlerle ilgili bilgileri bilgisayarıma kopyaladım sonra onları yazıcıdan çıkaracam..çünkü bilgisayar gözlerimi çok yoruyor..hep bir gel git yaşadım..bir iyi oluyorum bir kötü..bir ara kendimi çok ii hissettim halamın kızını aradım gayet rahat konuştum falan..allahım sen umutlarımı boşa çevirme yarabbimmm sen büyüksünn
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla