Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2012, 03:14 PM   #38 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: YAŞAMIN YANKISI

şu eşruhemicim :))
kendisine epey hipertansiyon ve dolayısıyla beyin kanamasını hatırlatacak bir akşam yaşamış.. kendisi aynı zamanda obsesif, panik atak hastası ve sınırda kişilik bozukluğu gösteriyor :) endişesi, daha sonraki şikayetlerinin önüne geçmişti..aslında itiraf etmeliyim ben de endişelendim.. deneyimlerimiz hep tetikte.. ve babamı böyle yitirdim.. ancak onu hem endişelendirmemek hem de hastaneye götürmek imkansız. gün boyu iyiydi , tansiyon kontrolünde tuttum.. hastaneye gitmeye ikna edemedim..
zaten doktorlara da güveni yoktur hayatta hiçbirşeye olmadığı gibi..
üstünde daha önce doğru dürüst çalışmamıştım ama temel prensipleri biliyordum .. eft uyguladım kendisine.. bana inanır, ben birşey yapıyorsam doğrudur ona göre.. itiraz etmedi. endişesi önce 4 düzeyine düştü. 3. tur da silindi..
kendisinden çok ben şaşkındım..o kendisine bir şekilde telkin yapmak bu ve olumlu sonuç almak diye düşündü.
ona eft nin temelini kısaca özetledim. meridyenlerden ve çakralardaki enerji tıkanıklığından sözettim. ionu herşeye ikna etmek için çokça uğraşmam gerekir.
sonra bir an düşündüm..evrendeki meridyenlerde hepimiz birer çakrayız.. ve bizdeki birindeki tıkanıklılık tüm evrenin enerji akışını etkiliyor.
sanırım hepimiz, kendimizdeki, ve saptayabildiğimiz çakralardaki tıkanıklığı gidermeye mecburuz.. yoksa evrenden bize de enerji yansıyamayacak...