Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
O zaman bence üstüne gitmemek en iyisi. Keşke durumu mesajla açıklamak yerine bunca yılın hatrına seninle sakin bir şekilde konuşmak istiyorum deseydin. Bu süre zarfında yapabileceğin en iyi şey beklemek, hayatına en olağan şekilde devam etmek ve durumun muhasebesini yapmak olabilir. İnsan bazen ilişkisi devam ederken bazı olumsuzlukları görmezden geliyor aksaklıkları umursamıyor. Gerçekten çok özverilisin ama tek tarafın özverili olması ilişkiyi bitiren en önemli nedenlerden biri bence. Bu şekilde devam edersen kendini yıpratırsın. Kendini hatalı gördüğün için de böyle düşünüyor olabilirsin. Yaptığın hata için de kendini affetmelisin. Hepimiz hatalar yapıyoruz mükemmeliyetçi olmamak gerek. Yalnızca tekrar söylüyorum hatalarından ders almalısın.
Herşey zamanla daha iyi olacak. Olması gereken neyse o olacak. Kendine sor benim için iyi olan ne? Sonu ne olursa olsun sen kendin için en iyisi ne ise onu yapmalısın.
Hayatın binbir türlü rengi var. Siyahı da var beyazı da var. Ama hayat herşeye rağmen çok güzel. Her anı yaşamaya değer kılmaya çabalayarak hakkını vererek yaşamalıyız.
Sevgiler. |
takmamak için elimden geleni yapıyorum bendeki eşyalarını mesela bir çantaya koydum gözümün önünde olmaması için. ama bana yazdığı her mektuptaki kelimeler sürekli kulağımda çınlıyor. veya uyumak için yattığımda sürekli yüzü gözümün önünde. sırf kendime zarar vermemek için reikiye başladım. kuantumu merak ediyorum. duydum ki kuantumla her istediğin olabilir hatta geri bile getirebilirsin dediler. okumaya sardım. ama sürekli bi depresif sürkli bir ağlama modundayım.