30-07-2012, 03:15 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLER Aziz forum sakini sweeet,
Mükemmel bir noktaya değinmişsin, tebrikler
Kişisel gelişim, insanın kendini tanıması, farkındalık çok önemli şeyler. Hatta belki de bunlar olmadan insan olmanın da bir anlamı yok. Ancak kişisel gelişim adı altında insanları dinlerinden ve kültürlerinden yozlaştırmayı amaçlayan sinsi insanların/toplulukların varlığından haberdarım. Son birkaç aydır bunları araştırıyorum. Çok yakında edindiğim bilgileri foruma da taşıyacağım.
Melekler konusunda yazdıkların da sonuna kadar doğru.
''Spritüel kurbanlar olmaya başlıyoruz''
''Yaratan yerine meleklerden medet ummaya başlıyoruz.''
Örneğin Beki İkala Erikli diye bir yazar vardı. Geçen sene çok popüler olmuş bir kitabı vardı bu hanımın Meleklerle Yaşamak diye. Her sabah programında karşımıza çıkıyordu, ''ABD'de eğitim aldım, melekler şöyle melekler böyle'' diye. Kitabın arka kapağını bir okudum da gerçekten saçmalıktan ibaret. ''Meleklerinizi tanıyın, büyük meleğiniz Ariel'in desteğini yaşamınıza çekin. vs. vs.'' gibi şeyler yazıyordu. Tuhaf olansa bu kitap en çok satanlar listesindeydi. İnsanlar pek seviyor böyle şeyleri. Allah akıl fikir versin diyorum.
Yazı için teşekkürler
__________________ Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol. Michael Sikkofield |
| |