Alıntı:
cansuyu Nickli Üyeden Alıntı
hepimiz olumsuz duygularımızın yerine olumlu duyguları koymak için uğraşmıyor muyuz zaten?
olumlama da bu yöntemlerden birtanesi.. ama evet..acımız mutsuzluğumuz la beslenen bir egomuz var ve kolay vazgeçmek istemiyor durumundan..bazen acıtır köklerinden sökmeye çalışmak..
yine de herşey bizim elimizde.. o inatçıysa biz daha inatçıyız.. bir çocuk inatçılığında :))
önemli olan ıo sıkıntının yerini kendimizi mutlu edecek uğraşlar düşünceler ve duygularla doldurmaya çalışmak..çünkü küçücük boşluklara yayılmada işgal..
fakat birkaç şey var gözardı etmemeniz gereken..
EKG çektirelim içiniz rahatlasının tam yorumu0; fiziksel bir sebebi olmadığından emin olalom onu ekarte edelim ki doğru alanda tedaviye geçelim.ve tüm benzer bulgularda rutin budur.. lütfen dikkate alın..
ikincisi.. hiçbir psikiyatrik ilaç kontrol olmadan uzun süre iyi geliyor diye kullanılamaz.. ilaç düzeylerine bakmak gerek kullanırken bile sık sık.. yararını arttırmak ve zararından kaçınmak için..
üçüncüsü.. ben özellikle uyumak istediğimde benzer bir tabloya giriyorum. ve az önce muhter :9 kardeşimizin bir yorumunda farkettim ki bu ayrıntıyı nasıl görmemişim.. sosyal fobi uzun süre dinlenmemesi gereken bir telkinmiş.. sahi iyi ki varsın muhter kardeş.. iyi ki sorularını taşıyanlar varız.. iyi ki cevap arayanlar varız..
küçüğüm :) (sarışınım ) nasıl da umut kokuyor yorumun..
iyi ki varsın :) |
ablam sen de birtanesinn..hemen olaylara hızır gibi yetişiyorsun..sen de iiki warsın walla:)