Alıntı:
ForeverAlone Nickli Üyeden Alıntı
YALNIZLIK duygusu içinde kalıyorum beni önemseyen takip eden hatırlayan kime yok gibi hisler geliyor etrafımda hiç insan yok dünyada tek başına boşu boşuna yaşıyorum duyguları etkin bunlardan bir türlü kurtulamadım etrafımdaki herşeyden şikayetci oldugum için ne yapsam beğenmiyorum tek zevk aldıgım şey pc başında zaman öldürmek yada müzik dinleyerek hayal kurmak bunlardan sıkılıncada yine aynı duygular var neyse uzatmayım daha fazla sizide yordum destek bekliyorum aslında bu siteden bile arkadaşım olsa bana yararı var lütfen öneri verin bu konu hakkında bir telkinler varmı
HAA EKLEMEYİ UNUTTUM LÜTFEN BU SORUMA AYRI OLARAK CEVAP VERİN
Benim diğer dert ettigim nokta ise diğer insanlarla uyum kendi arkadaşlarım hariç(benimle aynı kafa yapısı olanlar) diğer insanların yaşam tarzları beni çok sinirlendiriyor ama bu yönde normalde iyiyim mesela Okulumda etrafımda rütbece yaşca büyük insanlara çok saygılıyımdır yapım böyle ama bakıyorum hocayla dalga geçenler şaklabanlık yapanlar moda bu devirde adam gibi yaşadıgımız için bize kızlarda bakmıyor illaki tiki,şaklaban,dengesiz,saygısız biri olmamız lazım yerine göre davranmak suç oldu resmen insanların ahlaksızlıkları iyi birşey olarak görmeside bana göre ters ama artık bu devirde diğer insanlara uyum sağlamak için illa saygısız,terbiyesiz,dengesiz,ahlaksız adam olacaksın
örnegin ben sıgara kullanmıyorum(kullanana karşı değilim yalnız) etrafımdaki kişilerin%95 i sıgara kullanıyor ben içmedigim için dışardan dışlanmış gibi hissediyorum neyse çok doluyum yaz yaz iyice yordum kusra bakmayın
bıktım vallahi bu hayattan biraz Allah inancım imanım olmasa r etmiştim çoktan |
bu kısım aynı ben, bende sana katılıyorum ayrıca içimde sıkıntı oluşdu bu aralar ne yapmalıyım yaa bi yardım edin!!