Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2012, 02:40 AM   #22 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: içimde sıkıntı

Alıntı:
isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
içimde sıkışmış bir enerji var sanki ve hep dıları çıkmak istiyor ve bu da beni rahatsız ediyor bunu nasıl giderebilirim ? olumlamaların hiçbir zararı yoktur değil mi ? hem ben baya uzun yapıyorum olumlamayı yarım sayfa nerdeyse hatta o kadardır belki de :) ?
Merhaba; olumlamalarını okuyup bitirdikten sonra sürekli onlar üzerinde düşünüyor musun? Ya da o olumlamaları okurken aklından o cümlelerin tersi fikirleri geçiriyor musun? bir de olumlamalarını okumuş olmak için mi okuyorsun yoksa onlara inanarak ve özümseyerek mi? Çok soru oldu biliyorum ama ayrıntı vermediğin için yanlış yönlendirmemek için seni affına sığınarak bu soruları soruyorum
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla