Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2012, 03:38 AM   #24 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: içimde sıkıntı

Alıntı:
isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben olumlamamdaki kişi olmak için okuyorum ve disiplinli olacağıma kendimi inandırdım ve hayatımı değiştirmek için okuyorum ister inansamda ister inanmasam da ama inanmasam bile bişey olmayacağını sanmıyorum mutlaka etkisi olur çünkü birisi size "sen beceriksizsin" kelimesini sürekli tekrarlarsa ve sonunda elbette beceriksiz oluyorsunuz ve bunu isteyek mi oluyorsunuz? cevap tabiki hayır yani bildiğiniz gibi bilinçaltı sürekli tekrarlara hassastır ve sürekli tekrarlandığında onu en sonunda kaydeder ;) yanlışmıyım yazdıklarımda ? :)
Sevgili isimsiz11; yazdıklarında haklısın...burada aslında önemli olan nokta şu; sen olumlamalarını yaparken bilinçaltından sürekli düşüncelerin bu olumlamaları sabote ediyorsa ve sen bu sesleri duymazdan gelmeye devam edip olumlamalarını okumaya devam ediyorsan o noktada pekte istediğin sonuçları alamaya bilirsin.Çünkü bizim olumlama yapmamızdaki asıl amaç bilinçaltımızdaki fark etmediğimiz o olumsuz kalıpları su yüzüne çıkartarak onların farkında olup onların yerine yeni kalıpları olumlama yaparak koyabilmektir.Burada sadece okumak ya da yazdıklarımızı tekrarlamak tek başına çözüm olamıyor malesef evren bizden bu noktada samimiyetimizi göstermemizi istiyor.Yani sen olumlamadaki kişi olmak için olumlamalarını okuyorsan fakat bunun yanında hayatında bu yönde tek bir değişiklik bile yapmıyorsan malesef tek bir adım bile ilerleyememiş olabilirsin.bir hikaye vardır mutlaka sende duymuşsundur. Bir adam varmış ve her akşam bıkıp usanmadan Allaha dua edermiş ;Allahım ne olur büyük ikramiye bana çıksın diye.Gel zaman git zaman adam yaşlanmış ve ölüm döşeğinde yatarken Allaha yakarmış.Allahım sana her gece dua ettim ne olur büyük ikramiye bana çıksında ben şu sefaletimden kurtulayım diye ama sen bir gün olsun yüzümü güldürmedin...Allahtan şu cevap gelmiş.Ben sana vermesine verecektim ama sen evinden kalkıp bir bilet almaya bile gitmedin...İşte asıl nokta budur.Önemli olan olumlama yapmak evet ama bir şekilde de evrene bu konuda değişmek isteğimizin samimiyetini gösterecek ufakta olsa o adımı atmak...Olumlamalarını okuduktan sonra içinde bulunduğun durumu değiştirecek ufakta olsa fiziksel bir eylemde bulunuyor musun???
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla