Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2012, 12:26 AM   #134 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

Sende iyi ki varsın Cansuyu.Hatalarımız bizi büyüten, hayata adapte eden şeyler değil midir?Bence hayat hatalarımızla ve kusurlarımızla güzel.Her şey dört dörtlük olsa hayat çekilmez zaten bence.Her halinle çok ama çok harika bir insansın sen.Hele yazdıkların muhteşem.Bazen öyle bir vuruyor ki bam teline.Ayakta alkışlayasım geliyor.

Çekirdek inanç ile ilgili yazdıklarını ben de hissettim biliyor musun?İçimden bir şeyler yapma diyordu hep.1 ay boyunca her çekirdek inanç videosunu gördüğümde kafamın içinde bilmediğim şeyler oluşuyordu.Her seferinde yapamayacağım diye düşünüyordum.Ama Abdullah Beyle konuşurken içimde huzurla şaşkınlık arası bir şey oluştu çünkü Abdullah Bey sorduğu sorularla benim kendim hakkımda bilmediğim bir sürü şey öğretti bana sağolsun.Şuan iyi ki yapmışım diyorum.İki gündür kendimi yeni doğmuş bir çocuk gibi hissediyorum.Belki bu çalışmayla senin içinde her şey değişir Cansuyu hem denemekten ne çıkar ki? Bence sen mutlu olmayı çok ama çok hakediyorsun.