Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2012, 01:34 PM   #37 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: içimde sıkıntı

Sevgili fgçeker ile konuştum canım bu konuyu. R. Şanal'ın programındaki konuşmaları falan anlattım. O da bana o kadının daha henüz hayatındaki olumsuz durumların nedenlerini kavrayamadığı için böyle bir çalışma önermiş olacağını söyledi. Bana çok da mantıklı geldi. Zaten adı itibariyle bu çalışma benim içime sinmiyordu. fgçekerin mesajlarından sonra yeniden düşündüm. Kendi araştırdığım konularda bile yine konu dönüp dolaşıp olumlamaya bağlanıyordu. Olumsuzlamadan kendi adıma iyice soğudum. En azından farkında olduğum değiştirmeye çalıştığım şeylerle ilgili benim yapacağım türden bir çalışma değil.

Bir sorunu çözmek için önce varlığı kabul etmek gerekir. Biz bu aşamadan uzağız. Özlem Hanım senin için bu tarz bir çalışma da önermediğine göre demek ki senin de ihtiyacın yokmuş. Çünkü sen zaten sorunlarının farkındasın. Bunları çözüme kavuşturmak için koşulsuz sevgiyle tamamen olumlu düşüncelere odaklanmalısın, yani olumlamalarına devam et. Yazdığın olumsuzlamaları da yak gitsin. Kurtulacaksın inşallah hepsinden. Yakıp kül ettiğin gibi zihnindeki olumsuz düşünce kalıplarında yanıp kül olacak. Sen yalnızca olumlu düşünmeye dikkat et. Hem düşüncende hem de dilinde olsun olumlu kalıplar ve gerçeğin olsun. Sen sakin ol. Sebatla çalışmaya devam et. Hiç bir şeyin seni üzmesine, yıldırmasına izin verme. İnanarak çalışmaya devam. Mutluluk ve huzur bir daha hiç gitmemek üzere gelsin.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla