Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2012, 02:12 PM   #428 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hersey neden hep ustuste gelır hayatımda yaa.onca aılevı sorunlar ıcındeyım,depresıfım bır de uzerıne aday gosterılıp evlenmem ıstenmıyo mu delırcem ya.bu kafa nereye yorulsun ya.tamam adaylar uygun cocuklar ama su anda degıl.ben daha kendımı gerceklestırememısım,depresyondan cıkamamısım.cok zor en yakınların tarafından anlasılamamak cok zor.ılla fızıksel bısey mı olması gerekıyo!...Allah'ım bana ve cumlemıze ferahlık ver...
Canım benim ya onlar seni sevdikleri için iyiliğini istiyorlar. Sen şimdi bunlar bunlar var aşmam gereken diyorsun ama gönül işlerini de ihmal etme hem belki bu durumda vardır bir hayır belki bir karar versen hayatın çok başka yöne gidecek. Hayatımıza giren insanlar da bizi değiştirir unutma. Her şeyi sırasıyla yapmak zorunda değilsin. Belki yanında yer alan kişi sana herkesten ve her şeyden iyi gelecek. Açılan kapıları kapamadan iyi değerlendirmek lazım.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla