Cevap: Artık Ezik Değil Kendine Güvenen Biri Olmak İstiyorum ... Alıntı: ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle herkese merhaba.geçen sene 9 sınıftım . bu arada erkeğim. 9.sınıfta okula gidiyordum öyle sus pus oturuyodum sınıfta.söz sırası bana gelince ne yapcağımı bilemiyodum. soruya değil kendi hareketlerime ve baskaları tarafından nasıl gözükecegime bakıyodum.Yaz tatili geldikten sonra artık böyle olmamalıyım dedim.Bir senem daha böyle boşa gitmesin dedim.Okul başladı. Eski sorunum yerine '' eziklik duygusunu '' bıraktı. Okulda hep benimle uğraşıyolar.Derste bana bakıp gülüyolar.Teneffüslerde bana vuruyolar.Bende uğraşmıyo değilim hani :) ama onların bana vuruş amaçlarının benle şakalaşmak değil kendi aralarında şakalaşmak oldugunu düşünüyorum.Bana '' sınıfın malı '' gözüyle bakıyorlar.Bugün nöbetçiydim tahtayı silmek için gittim yanlış yeri silmişim.Sonra sınıftan biri '' hocam küçükken ateşli hastalık geçirdi ondan böyle oldu'' diyo.Ondan sonra yolda bunlarla giderken arkadan bizim sınıftan olan çocuklar '' ya şu arda özürlüye benziyo.'' diyo ötekide '' bildiğin salak '' diyo.sonra geliyolar bana çok salakmışım gibi sorular soruyolar dalga geçmek için. '' Kalbin nerde '' gibi sorular soruyolar.Ondan sonra ayakkabımı çıkarıyolar '' uff bu ne biçim koku '' fala diyolar.Bide ben bi oyunda bunları yenerim diye iddaya giriyorum 5 tl sine falan.sonra kaybediyorum.Sonra gene alay konusu oluyorum.Derslerde falan söz kaldırmaktan çekiniyorum.Bunları aşmak istiyorum artk.Norml biri olmak istiyorum.Kimse benle dalga geçmesin beni sevip saygı duysunlar bana hoşgörüyle yaklaşsınlar istiyorum.bu arada tüm bu benımle ugrasan arkadaslar bazen gelip bana '' seni çok seviyoruz , cidden '' diyolar bunlar beni mutl ediyo ama bazen '' bu çocuk saf yaa '' gibi şeyler duyuncada moralim bozuluyor.Kimisi geliyo '' ezik bebe '' diyo.Kısaca '' saflıktan '' kurtulmak istiyorum.Sizin fikirlerinizide öğrenmek istiyorum..teşekkürler :) | sadece bu yazıyı okuduktan sonra yorum yazmak istedim bu yazdıklarına ; senin yaşlarında erkek çocukları patavatsız oluyolar biraz bunları okadar önemseme ilerde böyle insanlarla karşılaşmıcaksın emin ol ki sen nasıl biri olduğunun farkıdasın peki neden başkalarının düşüncelerini önemseyip kendini başka bir insan haline dönüştürüyosun sana öle söylüyorum ben kendimi sırf başkalarının düşüncelerini önemsediğim için ne hallere soktum kimbilir :) ama benim o halim ablamın pimpirikli olmasndan kaynaklanıyo anneminde öyle ablamla genelde beraber vakit geçirirdik ne giyindiğimden nasıl durduğuma nasıl hareket ettiğime kadar bana eleştiride bulunurdu buda haliyle insanı geriyo seninde ailende böyle biri vardır belki şimdi ise ablam hala yanımda ama onun davranışlarınnbeni ergenlik çağında nasıl etkilediğinin farkında değil ama sana şunun garantisini verebiliirmbu senin başına gelenler tamamen yaşıtlarının kendini bilmezliğinden ilerde geçicek bunlar sen sadece rahat ol :)
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |