Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2012, 01:42 PM   #19 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Artık Ezik Değil Kendine Güvenen Biri Olmak İstiyorum ...

Alıntı:
suyahapsettim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece bu yazıyı okuduktan sonra yorum yazmak istedim bu yazdıklarına ; senin yaşlarında erkek çocukları patavatsız oluyolar biraz bunları okadar önemseme ilerde böyle insanlarla karşılaşmıcaksın emin ol ki sen nasıl biri olduğunun farkıdasın peki neden başkalarının düşüncelerini önemseyip kendini başka bir insan haline dönüştürüyosun sana öle söylüyorum ben kendimi sırf başkalarının düşüncelerini önemsediğim için ne hallere soktum kimbilir :) ama benim o halim ablamın pimpirikli olmasndan kaynaklanıyo anneminde öyle ablamla genelde beraber vakit geçirirdik ne giyindiğimden nasıl durduğuma nasıl hareket ettiğime kadar bana eleştiride bulunurdu buda haliyle insanı geriyo seninde ailende böyle biri vardır belki şimdi ise ablam hala yanımda ama onun davranışlarınnbeni ergenlik çağında nasıl etkilediğinin farkında değil ama sana şunun garantisini verebiliirmbu senin başına gelenler tamamen yaşıtlarının kendini bilmezliğinden ilerde geçicek bunlar sen sadece rahat ol :)
Çok teşekkür ederim çok guzel yazmıssınız :) Bu arada benımde ailemde öyle birileri var hemde baya fazla :)
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla