Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Bir rüya gördüm. Tuhaf rüyalarımdandı. Sanırım hala sınav sonucunun açıklanmamasının ruhumda yaratıığı gelgitler nedeniyle gördüm. Deniz kenarında bir yere gitmişim. "Akçay" mış sanki. Rüyam bile ne detaylı. :) Böyle denize girmek için koşuyorum. Pırıl pırıl bir güneş vardı. Kollarımı koşulsuz sevgi ve huzurla iki yana açıyorum. Güneşi hissediyorum tenimde. Bembeyaz bir kordon yapılmış taştan bir tarafı kumsal bir tarafı o bembeyaz yol. Beyaz yolda yürümeyi tercih ediyorum. Sonra deniz çekiliyor. Denizde irili ufaklı kum tepeleri. Yüzülmez bu denizde diyorum baksana birden derinleşiyor ve yükseliyor. Sonra insanlar kaçmaya başlıyor sevdiklerime de haber verip hepsinin güvenli bir yere gelmesini sağlıyorum. Sular gelmeye başlarken bir şekilde yükseklere tırmanarak sulardan kurtulmayı başarıyorum. Bu tarz rüyaları ara ara hep görürüm. Deniz vazgeçemediğim rüya imgelerimden. Yalnız benim cesaretimi ve sabrımı sınıyor her seferinde. Kurtulduk. Sıkıntılar geçicek her zaman bir yol bulunur. Sonra deniz eski haline döndüğünde her şey düzelmişti. Deniz kenraını indik hiç bir şey olmamışçasına. |