10-08-2012, 01:52 PM
|
#70 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Kaybolduğuna en çok üzüldüğüm iki mesajımı terkar paylaşacağım. Hafta sonu kitaplığımı temizlerken arkalarda kalmış, yıllardır hiç bakmadığım bir küçük altın kesesi içinde bulduğum bir not beni çok etkiledi. Onun varlığını biliyordum. Hatta düşününce o yazdığım anı bile hatırlıyorum. Bu benim çok özelim. O nıtu gören en yakın bir ya da iki arkadaşım olmuştur benden başka. Ama orada yazdığım benim gerçeğim oldu. İsteğim. Aşık olmaktı. Ve aradım buldum istediğim gibi bir aşka sahibim şükürler olsun. Bazen ben peşinden gittim bazen benim peşimden gelenler oldu. Ama ben aramaktan hiç vazgeçmedim. İşte o not eski bir gazete parçasına yazılmış kendimle yaptığım bir sözleşme gibi altına imza bile atmışım yazdıklarımın. :) Tam 11 yıl önce yazılmış bir sözleşme. Bir film izlemiştim o film bana ilham olmuştu. O an ki duygu yoğunluğumu hala hissedebiliyorum.
İşte burada:
Okunmaz diye yazıyorum:
"Bazı filmler o kadar etkileyici oluyor ki göz yaşlarımı zor tuttum. Başrol oyuncusu Jude Law çok yakışıklı partneri Jennifer da çok sevimli bir kız. Herşey harika. Şu saatte aşık olmak istiyorum.
OLMAK İSTİYORUM."
arka yüzü ise:
"Bu söz hakkında. Gece saat 12:23'te "Yan odadan gelen melodiler" adlı filmi izledim. Aşk filmi ve bana ilham verdi.
Aşk güzel yaşayabilene
Hayat güzel anlayabilene
Tutku güzel bulabilene
Herşey güzel kıymetini bildiğin sürece.
İmzam
Tarih:20.08.2001"
Burada yazılanlar tam 6,5 yıl önce ancak istediğim gibi gerçek oldu. Hala çok aşığım. Yani bu zaman olayına her açıdan takılmamak gerek. Tabi ki bazı şeyler için doğru zaman ve doğru yerde olmak önemli. İşte bu bence şans faktörü ama daha önemlisi bir şeye gönülden niyet etmek. Ben o insanla hayatımı paylaşmaya niyet ediyorum. O benim yol arkadaşım, şimdi hayat arkadaşım olacak. Her şey yolunda, şükürler olsun.
Ne söylediğinize, ne düşündüğünüze ve ne istediğinize her zaman çok dikkat edin.
İlham olur diye sevgiyle paylaştım. Sevgiler sonsuz olsun. |
| |