Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2012, 03:39 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: acil ilgi bekliyor..

İç döküşünü okuyup cevap bile vermiştim hatta mesaj da atmıştım canım özelden. Ama hiç birinin sana ulaşmadığını tahmin ediyorum. İç sıkıntının nedenini biliyorum. Çözümleri de vardır illa ki. Tekrar sana yazdıklarımı yazıcam biraz vakit istiyorum.

Telkin süreci için de tavsiye yazmıştım. Bence yeniden ego ve suçlulukla başla yeniden. Hatta o durumla ilgili suçluluk duyguları kendinde veya bir başkasında var mı onu iyi izle. Varsa suçluluk telkinini daha uzun dinleyebilirsin. Kendine güveni ekle. Belki sonra da bir süre koruma kalkanı ve mutluluk iyi birer seçim olabilir. Dinleme süreleri sana kalmış. İç sesini dinle bence 21 günü referans alsan bile. Telkinler ilk başta seni daha duygusal yapabilir ama inatla dinle iyi gelecek çünkü aslında bu bir sınav. Yaşadığın durumdan öğreneceğin şeyler olacak. İyi halini koruyabilmen için kararlı olman çok önemli.

Tekrar mesaj atıcam ben sana özelden. Olaylara bakış açının ruh halini etkilediğini de unutma. Lütfen olumsuz düşüncelerden uzak dur. Çözüme daha yakın olmak için bu gerekli.

Sevgiler.

Dip Not: Arkadaşlar forumda bir sorunumuzu paylaştığımızda ya da bir soru sorduğumuzda sabırsızca cevap bekliyoruz ben de öyleyim. Ama serzenişte bulunmak yerine sabırla gelecek yorumları bekliyorum. Çünkü biliyorum ki o konuda bilgisi, yorumu ya da düşüncesi olan biri henüz o mesajı görmemiş ya da gördüyse bile cevap verecek fırsatı olmamış olabiliyor. Bence birbirimize karşı anlayış ve sabırlı olduğumu sürece bu güzel ortamın güzelliği daha da artıyor. Küçük bir hatırlatma yapmak istedim. Sabrın meyvesi tatlıdır.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla