Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 12:24 PM   #5 (permalink)
isobel
Çevirmen

Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Bugün 3.günüm telkinlerde.İlk 2 gün ego-suçluluk dinledim,neredeyse 24 saat:) Dün gece dayanamadı benim sabırsız yanım,yanına birde zinde uyanma ekledim. Çünkü en büyük sorunum uyudukça uyumak,uyanamıyorum bir türlü,öğlen kalkıyorum.
Ama dün geceki telkindenmi artık bilmiyorum ama,bu sabah 9'da uyanıverdim,hemde gayet dinç.

Üzerimde sebepsiz bir mutluluk var,insanları yargılamıyorum artık. Ve istediimi pat diye söyleyiveriyorum. Bu halim çok garibime gidiyor,çünkü ben insanları kırmaktan çok korkarım ve hep ona göre davranıp kendi isteklerimi bastırırım. Eşime bile içimden geçeni pat diye söylüyorum. Pek memnun değil bu halimden,eski beni istiyor:) Ama ben memnunum.

Şimdi size kısaca bir günümü anlatayım. Sabah kalkınca ilk iş bahçedeki kedilerimi beslemek,sonrasında hafif bir kahvaltı,çünkü almam gereken kalp ve akciğer ilaçlarım var. Sonra bilgisayara oturup mail kontrolü,bu siteye bir uğruyorum.

Sonrasında Nil Gün'ün Para dostumdur cd'sini dinliyorum,iki CD,biri subliminal,yaklaşık 1 saatimi alıyor. Arkasından Taocu yoga çalışıyorum,tavsiye ederim,harika bir kitap,adı 100 gün(yüz günde mükemmel sağlık),yazarı Eric Steven Yudelove. Ciğerlerimde iyileşme başladı bile,daha 3.haftamdayım.
Her hafta bir organınızı çalıştırıyorsunuz kitapta. Çalışmalar nefes-zihin-beden üçlemesi şeklinde.

Biraz ev işi yaptıktan sonra, Nil Gün'ün bir gün çakra,bir gün aura CDlerini dinleyerek meditasyon yapıyorum.
Meditasyonların üzerimde büyük etkisi oldu. Eski ben sabırsız,sinirli,haksızlığa dayanamayan,insanlara çabuk kırılan alıngan biriydim. Şimdi bakınca ne çekilmezmişim diyorum.

Sonra halim varsa yaşadıım cenneti solumak için deniz kenarına yürüyüşe gidiyorum(Bodrum'da yaşıyorum bir yıldır).
Döndükten sonra bu siteye giriyorum ve dehlizlerinde kayboluyorum. Tabii bu arada telkin müziklerim evde olduum müddetçe sürekli çalıyor. Ama bende yan etki olmadı,baş ağrısı vs.

Bu site engin bir okyanus gibi.Ama bir problemim var,bir bulduumu bir daha bulamıyorum 44 Aradığın konuya giriyorsun,altta onla ilgili diğer konular çıkıyor,ordan oraya atlıyorum.Ne çok şey öğrendim.Bütün öğleden sonramı ve gecemi alıyor site:)

Akşam biraz eşimle hoşbeş,biraz dizi izleme şeklinde geçiyor. Yaprak Dökümü,Binbir gece,Elveda Rumeli ve Yol arkadaşım izlediğim diziler.

Gece yatmadan önce 21 günlük reiki uygulamasının(1. seviye) alıştırmalarını yapıyorum. Arkasından Nilgün'ün Para Dostumdur Cdlerini dinliyorum yatakta. Zaten uykum geliyor bu arada. Dün bu sitede bulduğum çakra açıcı cd yi dinledim. 3 günde bir denmiş,öyle uygulayacağım.

Sonra derin nefesler alarak telkinleri dinlemeye başlıyorum ve uyuyorum. Sabaha kadar telkinler çalıyor.

Bu arada bilgisayarıma subliminal programını yükledim,kendi telkinlerimi kendim yazdım,oda çalışıyor sürekli:)

İşte benim bir günüm. Bu arada artık eşim horluyorsa 44 savaş vereceğime diğer odaya gidip uyuyorum.Eskiden sabaha kadar savaşır,bir türlüde uyuyamaz,sinir içinde kalırdım. Artık istediğimi yapıyorum ve çok mutluyum. Dediğim gibi eşim pek mutlu değil,ama alışacak bu halime artık. Önce ben mutlu olacağımki başkalarınıda mutlu edeyim,değil mi?

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim,sevgi ve ışıkla kalın.

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla