Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2012, 09:28 PM   #782 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Her yeni güne 1 tane...

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teknoloji çağında kimse aranamayacak kadar uzakta olmaz maddi açıdan. Aşamadığımız engeller genelde manevidir benim gözümde. Niyet ettikten sonra ararsın. Özlediğim her an kim olursa olsun bana ne yapmış olursa olsun özledim demekten vazgeçmedim. Çünkü özlemiştim. O özlemese de özlemiştim. Bilsin istedim özlediklerim uzakları yakın ederiz belki diye.

Tek ölüme çare yoktur şimdilik. Şimdilik çünkü bir gün o özlediklerimizle bile yeniden bir arada olacağımıza inanıyorum. Şimdisi için avuntumuz onlarla geçirdiğimiz güzel anılarımızdır, bizi mutlu kılan. Her biri iyi ki hayat sahnemizde rol almışlar. İyi ki dokunmuşlar hayatımıza.
Sweeetcim onun benim hayatıma girmesi kadar güzel ve mukaddes bir şey yoktu ama ben kıymetini bilemedim.Hani işte bu dersin yaa öyleydi benim için ama olmadı.Şimdi başkasıyla 1 adım kadar yakınımda ama 1000 fersah kadarda uzağımda.Beni silkeleyen kendime getiren oydu şükürler olsun Allah'a iyi ki hayatıma girdi iyi ki yanımdaydı.Şimdi uzağımda dilerim her zaman yüzü güler ve istedikleri gerçekleşir bu hayatta.O benim ihtiyacım olan kişiydi ve benim için önemliydi.Şimdi üzgünüm ama bu da geçecek biliyorum.
Cevapları yazan ellerine ve yüreğine sağlık canım :))