Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünden bahsedecek olursam iyiyidim...dün resmen fırtınalar koptu ben de.z point ve zihnini sessisleştir ve sadeleştir dinlemiştim ama günüm berbat geçmişti..msn de melike ablayla konuşuordum çekirdek inancıımı bulmak için bana sorular sordu falan sanki ben değil içimdeki bir çocuk onla konuşuyordu bir de duygusallaştım ağladım falan..kendimi yani içimdeki çocuğun ne kadar mutsuz olduğunu bir kez daha anladım..sonra bize babamın amcasının kızı ve gelini geldi..içimden hiç ama hiç onların yanına gitmek gelmedi..ama gitmek içim necburdum..sonra öfkeler,fırtınalar koptu içimde...onlar gittikten sonra yineher zamanki gibi öfekemin kurbanı annem oldu..akşama doğru yine misafir geldi bu sefer daha iidim ama yine onların yanında bulunmakk istemiyordum..sonra z point çalışması yaparken içimdeki ses sosyal fobiiiiii die bağırıodu...
neyse bugünden bahsedecek olursam iidim..eft hakkında baya bilgi sahibi oldum..arkadaşımla msn de konuşurken kötü düşünceler yoktu rahattım yani..bugün içim içimi yiyen çocukluk arkadaşımın köye gelmesii..şimdi gelcek falan rahhat olmayacam gibilerinden endişler hep beynimdeydi..bugün gelmediler ama yarın gelirler...bir de akşam uyumadan önce içindeki çocukla bağlantı kur meditasyonunu yaptım ondan mıydı bilmem ama içimdeki ses kendimi sewiorum diordu..aynanın karşısında hoponoponun 4 cümlesini tekrar ettim.zaten hep aklımda durmadan tekrar ediorum..umudum war ben ii oluyorumm..şükürler olsun |