Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2012, 05:52 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: EGOYU SADECE AŞK YENEBİLİR.....

Çok güzel bir yazı teşekkürler sarı'cm. :)) Ego kontrol edilebilir bir şey. Onun ne dediğini dinle ve uyup uymamaya sen karar ver. Ego kontrolünü yolu kendiniz izlemekten geçer. Önce kendi davranışlarını izlersin. Sonra düşüncelerini ve en son da duygularını izleyebilirsin. İzlediğin şeyi kontrol etmek de mümkün oluyor. İzlediğin durumları değiştirebiliyorsun. Akışına bırakırsan ne olup bittiğinin farkında olamıyorsun. Önce kendini izleyip farkındalık kazandığında hem bilincindeki farkındalık yükseliyor hem de çevrene olan farkındalığın artıyor. Bunları da son güncellenen ego ile ilgili diğer başlıkta yazacaktım ama burada da söylemekte sakınca görmedim.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla