Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2012, 12:50 AM   #4 (permalink)
nurrayy
Teğmen

nurrayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 18
30 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurrayy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni geldım..

hepinize tesekkur ederım.gercekten.. aslında anlatmakta ıstıyorum.bu sorular hayatımdakı ınsanla ve benım hayallerımle ılgılı.onun ıcın herseyı feda edebılırdım.okulumu arkadaslarımı hatta ailemden cok uzak kalmayı bıle goze alabılırdım.fakat sonra hersey degıstı.onun gıtgıde artan tuhaf ılgısızlıklerı asırı kıskanclıkları benı askın o pembe uykusundan uyandırdı.hıc olmak ıstemedıgım bı karaktere donusmeye basladıgımı farkettım.bundan 3sene once kımseye boyun eymeyen gururunu ezdırmeyen kendıne guvenen o guclu kız gıtmıs yerıne sevdıgı ınsanın kölesı halıne gelmeye baslamıs bırı gelmıstı.sımdı sorularımda burdan baslıyo ıste bole bı durumda o ınsanla evlılıkte mutlu olabılecekmıyım kı ben kendımden bu kadar ödün vermısken bu kadar eksılmısken tukenmeye devammı edıcem yoksa asıl mutlulugu onun yanındamı bulucam.ve en onemlısıde ondakının asktan cok saplantı ve alıskanlıga döndüğünü dusunuyorm ve bu dusunce benı yıyıp bıtırıyo.her konuda gucluyumdur gercekten ama aska gelınce cok zayıf dusuyorm kaybetme korkusu bırden oturuyo ıcıme ve ben ben olmaktan cıkıyorm.ve ben bunu ıstemıyorm bu kadar gucsuz olmak ıstemıyorm. en buyuk destegıde sızlerden alacagımı dusunerek geldım buraya.bu telkınler ve sızler bana gercekten ıyı gelebılırsnz dıye dusundum.kafam o kadar dolukı cogu zaman hıc olmadk bırseye aglıyorm yada hıc olmadık seylerı sık sık unutuyorm ne yaptıgımı ne ara yaptıgımı farkedemez oldum.acıkcası eskısı gıbı guclu kendıne guvenen o kız olmak ıstıyorm..
nurrayy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla