Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir yazı teşekkürler sarı'cm. :)) Ego kontrol edilebilir bir şey. Onun ne dediğini dinle ve uyup uymamaya sen karar ver. Ego kontrolünü yolu kendiniz izlemekten geçer. Önce kendi davranışlarını izlersin. Sonra düşüncelerini ve en son da duygularını izleyebilirsin. İzlediğin şeyi kontrol etmek de mümkün oluyor. İzlediğin durumları değiştirebiliyorsun. Akışına bırakırsan ne olup bittiğinin farkında olamıyorsun. Önce kendini izleyip farkındalık kazandığında hem bilincindeki farkındalık yükseliyor hem de çevrene olan farkındalığın artıyor. Bunları da son güncellenen ego ile ilgili diğer başlıkta yazacaktım ama burada da söylemekte sakınca görmedim.
Sevgiler. |
ablam ben yeni şeyler öğrendikçe daha çok farkında oluyorum weee farkında olduğum için daha az korkuyorum..çünkü nedenlerini biliyorum ...wee nedenini bilirsem çözüme daha çok yaklaşmış oluyorum..mesala egonun bizim zayıf ve çaresiz zamanımızı koladdığını ve o zamanlarda bizi mutsuz etmek için herşeyi yapabilceğini öğrendim..şimdi ben de onun dilinden konuşuyorum..olumsuzluğa düştüğüm zaman bu ben değilim gerçek ben değilim diyorum ego yine dewrede diyorumm..we onun anlayacağı dilden konuşuyorum