Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok teşekkür ederim Cansuyu.Her zaman desteğini görmek beni çok mutlu ediyor.İyi ki varsın:))
Topraklanmayı ve affetme çalışmasını kendim ekledim.
Topraklanmada önce koltuğun üstüne oturuyorum.Ayaklarım yere sağlamca basıyor.Sonra karnıma odaklanarak karnımdaki ışığın karınımdan başlayarak yere doğru indiğini düşünüyorum.Ve bu çalışmayı 3 kez yapıyorum.TOPRAKLANDIKTAN SONRA. Ardından gözlerim yine kapalı olarak kızgın olduğum kişiyi ve olayı zihnimde canlandırıyorum.O kişiye sen senin hayrına olanı yaptın senin hayrına olan bana yaramadı.Seni ve kendimi affediyorum.Seni seviyorum.Seni özgür bırakıyorum diyorum./bu çalışmayı Duyguların Dili kitabını okuduktan sonra kendim ekledim:))Çok sevdim bu çalışmayı:))Çünkü kızdığım kişiye tüm kızgınlıklarımı söyledim affetmeden önce ve bu senin hayrına ama benim hayrıma değil sözleri beni etkiledi açıkcası hepimizi olaylara kendi açımızdan bakıyoruz.Bu açıdan bakınca affetmek daha kolay geldi bana.Bir de Özlem Hanım'ın affetme meditasyonunu yaptım iki kere:))
Çekirdek inanç çalışmasını da mutlaka 8 saat dinliyorum Cansuyu.Abdullah Bey'in sesi bana güven verdi.İlk konuştuğumuz günden itibaren dediklerine uymaya çalışıyorum.Çalışmaları benim hayrıma gönderdi onun benim hayrıma gönderdiklerini ben de severek kabul ediyorum.Yaptıklarım bunlar umarım işine yarar Cansuyu:))
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |