Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ewet günlüğüm bugünnn içimi dökcem,paylaşcam senle..akşam eft,z point çalışmaları yaptım.ardından hipnoz cdlerimi dinliyordum ama beynimi çok yoruyorum diyerekten sabah uyandığımda dinlemeye karar verdim..sabah saat 6 buçuk gibi kardeşim uyandırdı.dünkü gibi sakin olduğumu farkettim..dünkü halim sakindim..yani ne yapcam diye birşey yoktu..herşey kendiliğinden akıyordu..kendi gücüm bendeydi sanki..tabi tüm gün öyle değidii..eft yaptım baya ondan sonra oldu bence..güle güle stres dinledim wee bir enerjiyle aşağı indim annemle konuştum..dün mesela ilk uyandığımda herkese yabancıymışım gibi,ya da daha konuşmayı öğrenmiş küçük bir kız çozuğu gibi hissediyordum ama bugün öle değildi..arkadaşımın babasıı geldii wee çookk rahhaım...camları falan sildim sonra bizim komşu geldi onla konuşurken de rahattım..msn den bir arkadaşa yardımcı oldum wee bu da beni mutlu etti..sonra arkadaşımla msn konuştuk..ççook güzel,akıcıydıııı..konuşurken zevk aldımm..sonra motorla bizim komşunun evine gittik.kasayla koltuk götürdük..halamın oğluyla beraber arkada kasadaydıkk..kardeşim de motoru sürdü..eğlenceliydi..sonradan enerjim düştü gibi..eft yaptım yarıda kaldı ama yine devem etcem..şimdilik bu kadar..ha bir de arkadaşım yani çocukluk arkadaşım köyde şu an yarın bize gelcek endişem çok çok azzz...allahımmm her şey için şükürler olsun sana |