Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2012, 02:52 PM   #126 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Gece Enerji Vampirleri yazısını okudum.Yazı bana çok ama çok iyi geldi çünkü fark edemiyorum bazı şeyleri.O ilk Antalya'ya gidip döndüğümde hemen yanıbaşımda bitmişti bu benim ondan ilk kopma çalışmamdı.Güzel güzel konuştu halimi hatrımı sordu.Gözleri eskisi gibi bakıyordu.Bir an içimde bir umut belirdi.Öğle arasıda çok iyiydik.Öğleden sonra okul çıkışı okulumuzun bahar şenliği konserine sevgilisini davet etti.Gözüm içine baka baka tüm enerjimi aldı gitti.Daha sonra da devam etti aynı şey ne zaman ben başkasıyla yakınlaşmaya başlasam hemen karşımdaydı konuşmasa da varlığı hep yanımdaydı.Bir şekilde kendini belli ediyordu.Ben dibe vurdukça o sosyal anlamda yenilendi popülerleşti artık izim vermeyeceğim onun benim enerjimi emmesine.Ondan tamamen özgürleşene kadar da kimseyi hayatıma dahil etmeyeceğim ki onun bana verdiği acıyı ben başkasına vermeyeyim, başkasını enerjisini çalmayayım.Topraklanıp onunla olan tüm anlaşmalarımı yakacağım:(( Belki yıkıldım ama yok olmadım daha güçlü ayağa kalkıyorum biliyorum.Mükemmel olmadığımı da biliyorum.Artık uğraşmıyorum da mükemmel olacağım diye.KENDİMİ SEVİYORUM VE KENDİMİ AFFEDİYORUM.onu özgür bırakıyorum.o özgürleştikçe bende özgürleşiyorum.
Gerçekten yazı bile olsa hiç bir karşılaşma tesadüf değil.Şükürler olsun Allah'ım..