Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2012, 04:08 PM   #9 (permalink)
anlatilamayan
Teğmen

Tesekkür: 17
22 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anlatilamayan is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Benim gunlukk:)

Dün sf telkinini eklemeye karar verdim.Kilo verme,sf ve zinde uyanma var listemde.Sadece sf olsun isterdim ama diğerleri de benim için önemli mevzular,çıkartamam.Bi süre böyle dinliycem,hiç bozmadan.Etkileri en çok rüyalarımda hissettim.Rüyamda ünlüler,eski öğretmenlerim ve hatırlamadığım başka kişilerden oluşan bi grup vardı.Onlarla birlikteydim.Çok konuşmuyodum gerçi,bi köşede oturuyodum ama rahattım.Ama şunu söylemem lazım,yarı uyanık bi haldeyken sabaha karşı kendimi çok mutlu ve gevşemiş hissettiğimi hatırlıyorum.Sosyal fobi telkini zihnimde çok olumlu bir etki yapıyordu,bunu hissedebiliyordum.Hatta şu an yatasım ve telkinleri dinleyesim varama sadece geceleri dinliyorum.Daha çok varrr.Bunun dışında sosyal fobi için bir ilaç kullanıyordum,işe yaramadı şimdi başka bir ilaca geçtim.O da dün çok iyi hissettirdi,bugün de öyle.Ama ben sadece telkinin etkilerini yazdım,bu söylediklerimin ilaçla bir ilgisi yok.Telkinler süperrr.
anlatilamayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla