Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2012, 09:37 PM   #106 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

bugünn içimdenn içimi dökmek gelior..yazsam rahatlaycam sankii....dün gece eft çalışmları yaparken CANSUYU ablamın sölediklerinden esinlendim((kulağı çınlasın))..yanii basit ve somut şekilde eft yapmak..şöyle düşündüm..1 gün içerirsinde ne kadar olumsuz bir duurm yaşamışsaam onunla ilgili eft yapim... sabah da başka konulara çalışıyım..örneğin değersizlik,güwensizlk gibi..
gece eft çalışmadan öncee kendimle düşündüğüm bir olumsuz düşünce yazdım sonrasında bilinçaltıma sorular sordum neden böle düşünüyosun fln soru soruorum cvp gelior o şekildee gide gide çocukluğuma kadar gittim..o kadar olumsuz şey yazınca kokrtum we çalışmayı bıraktım we gün içierisnde mutsuz olduğum durumlara çalıştım..sabah da kendine güwen cdsini dinledim...beni gün içerisinde en çok etkileyen olayy burcudan gelen mesaj oldu..burda ddaha 18 gün kalaccağını ve benim onlara gitmemi istedii..o ann dedim hayır olamaz ben oraya gidemem sonra o an onun aileisinin benim hakkımda aa ne kadar asosyal bir kız fln diceklerini düşündüm..o annn birden olumsuz düşünceler bastırdı annem benle konuşurken ona sinirlendimm..sonra sakin ol dedim kendime hiçbirşey dünyanın sonu değil,gidersin gitmezsin çok önemli değil,ayrıca başkalrının ne düşündüğünü sen neden düşünüyorsun dedimm ve rahatladım..bir yanım gitt odaya müzik aç ağlaaa isyan et dese de kendimi durdurabildim.bir de bugün çok dik yürüyordum..allahımm aklımdakii soru işaretlerine yanıt bulmama yardım et yarabbim..her şey için şükrediyorummm
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla