19-08-2012, 09:14 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Herkese Merhaba Alıntı: ruzgart Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Merhabalar ben aranıza yeni katıldım . Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olarak sanırım . Ben şu anda ilk telkinmp3 lerini dinlemeye başladım . Bunlar Depresyon Dünde Kaldı , Kendine Güven ve Sosyallik arttırıcı olarak toplam 3 adet telkini her gece yatarken yalnızca 1 kez dinliyorum . Kendimdeki değişikleri farketmeye başladım 4. günümdeyim ve değişiyorum bunu farkettim . Benim sorum telkinleri doğru mu dinliyorum yani 1 kere dinlemek yeterli midir ? Bunun haricinde 3-5 sayısı önemli midir yani sınır var mıdır ? Kaç farklı telkini aynı anda dinleyebiliriz .. Bütün cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Yeniden herkese merhabalar | Rüzgar Hoş geldin Yukarıda dinlediğin telkinlerden önce ego ve suçluluğu en başta dinlemen gerekiyordu. Ego ve suçluluğu her gün 8 sa dinle 2 hafta kadar sonrasında kendine güveni ekle 21 gün dinle sonra başka bir telkin koyuver ihtiyacına göre tabi. 1 kere dinlemek değil 21 günlük periyodlarla dinleyeceksin ta ki bilinçlatın temizlenene kadar sevgi ve mutluluk ile |
| |