Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2012, 08:10 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ayşegül değişmek istiyor :D

Ben de yengeç burcuyum. İnanın bana melankoliden uzak kalır da pozitifliğe takılırsanız hem tadından yenmez hem de koşulsuz mutlu biri olabilirsiniz. Bunun en iyi yolu önce davranışlarınıza, sonra düşüncelerinize ve en son da duygularınıza hakim olmaktan geçer. Ben hala kolay ağlayabilirim ama dramdan uzak duruyorum. Dizi, film, şarkı vs. dram olmasın istiyorum.

Diğer önemli duygum da öfkemi kontrol etmekti. Çok kolay sinirlenirdim. Şimdi sinirlendiğimi bile belli etmediğimi söylüyor insanlar. Oysa inanamıyorlar sakin kalıp sinirlenmeyişime. Çok azaldı öfke patlamalarım. Affetme de çok önemli hem kendinizi hem de diğerlerini o zaman gözyaşı için mutluluktan başka çok az neden kalıyor. :)

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla