Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2012, 08:55 PM   #122 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

sewgili günlüğüm benim..bu yazdıklarıma sen de şaşırıyorsun demi benim gibi.zaten ben böle diye diye en sonunda olumsuz duyguları misafir ettim..bilinçaltım daha yeni durumu kabullenmek istemiyor,şımarık çocuk gibi eski alışkanlıklarını istiyor..sabah uyandığımdaa iyiyidim iş yaparken geçmişteki bir durum gözümde canlandı..biriyle konuşrken wereceğim tepkiyi düşünüorum we yine eski de olduğum gibi başaramayıcığımı düşünüorum fln..aslında iyiyim fln ama bir yandan da o düşünce beynimden geçip gidiyo..öğlen melike ablayla msndde konuştum sağolsun bu konuda yardımıcı oldu..benim wesvese bir kişiliğim war bunu kabul ediorum we yeni durumumu kabul ediyorum diye eft yaptım ama eftden sonra daha bir dağıldım sanki..şimdi içimde sıkışıp kalan bir şey war sankiii tam ifade edemiorum esksi gibi hayattan kopma derecelerinde bir duygu değil ama huzursuz etmiyor da değğill...neyse ben herşeye rağmen Allahıma şükrediorum
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla