merhabalar arkadaşlar,
forumlarda gördüğüm onca değişim günlüğünden aldığım enerji ile bende kendi hakkımda bir değişim günlüğü yazmaya karar verdim.
biraz bu sistem ile nasıl tanıştığımdan bahsetmek istiyorum.
kuantum, düşünce gücü, çekim yasası gibi sistemleri eskiden bilmez başıma gelenleri kader olarak tanımlardım ta ki arkadaşımda kaldığım bir gün "bu egoları şişirsektemi saklasak" adlı kitap ile tanışana kadar kapağını beğenip okumaya karar verdim ve olanlar oldu kafamda bir ampul aydınlandı
.
biraz daha araştırmaya karar verince bir çok kaynak kitap bldum ve telkincd.com ile tanıştım.bunlar 1 ay önce oldu. o günlerde çekirdek inanç çalışması yaptık özlem hanım ile muhteşem bir enerji hissettim ve doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım. sanırım o ilk kitabıda kendim çekmiştim. etrafımda bunları bilen ama uygulamaları olumlamaları yapmayan arkadaşlarım "sen zaten böyle şeylere meraklıydın, bunu keşfetmene şaşırmadık" dediler. telkin müziklerim var ama işin büyük çoğunluğu tek başınıza yaptığınız olumlamalarda yatıyor diye düşünüyorum.
toplumcak kaderci bir yapımız olduğundan sitede ki yorum ve konulardan da gördüğüm kadarı ile sorunlarımız %70-80 aynı.
neyse uzamayayım artık her günümü sevgi ve mutlulukla dolduruyorum ve mutluluğun ve sevginin kaynağının kendim olduğunu biliyorum şükürler olsun. artık her gün değişimlerimi ve düşüncelerimi buraya yazmaya niyet ediyorum.
sağlıcakla kalın.
unutmayın birşeyin parçası olmak, bizi o yapar.