Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2012, 07:21 PM   #178 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
anladim ki, bir gelen bir daha gitmiyormus... arada bi yokluyormus..
Çok tehlikeli bir bilinçaltı dışa vurumu. Öyle bir şey yok. O kalıcı değil gidici sen vedalaşmaya hazır olduğunda dönmemek üzere gidecek o malum 's' sormayayım dedim ya ben onu sen dile getirdin. Onu göndermeliyiz senin hayatından şirinem.

Böyle başlamış ama sonuna doğru toplamışsın. Çok yaşamışımdır. Bilinçaltındaki olumsuz kalıplar bazen dilimden bazen de kalemimden dökülüyor. Asşında bunu pcde yazıyorsal delete ile silebilir dilimizden dökülüyorsa aslında bu değil düşünmek istediğim deyip filmi başa alıyorum.

Her zaman ne söylediğime ve ne yazdığıma çok dikkat ediyorum.

Senin de böyle yaptığını biliyorum. Küçük bir hatırlatma geçeyim dedim.

Sevgiler. Huzurlu günler çok yakın bir nefes kadar. Bu aralar bende de bir baş ağrısı var ki yaz ortasında üşüttüm. Rüzgarda kaldım saçlarım da ıslaktı biraz sanırım. Geçemk bilmeyen bir ağrım var ama bugün yarın gider.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla