Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2012, 09:29 PM   #14 (permalink)
anlatilamayan
Teğmen

Tesekkür: 17
22 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anlatilamayan is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Benim gunlukk:)

Evet,katılıyorum maviinci teşekkürler
Uzun zamandır yazmadım,ama gelişmeler çok güzel.Ben bu sitedeki telkinler dışında ilaç kullanıyorum sosyalleşme amaçlı ve meleklerle ilgileniyorum,onlardan yardım istiyorum.Yani yazdıklarım bu yüzden oluyor da olabilir.Telkinlerden dolayı da olabilir.
Şöyle ki son zamanlarda kendimde ciddi bir otokontrol geliştirdim.İnsanlarla birlikte olduğumda endişelenip,korkup kastığım yerlerimi şimdi kasmıyorum, serbest bırakıyorum ve bunun çok faydası oluyor.Yapabiliyorsanız deneyin derim çok etkili.Dün bi doğum günü partisindeydim mesela normalde 10 cümle kurardım belki 50 cümle kurdum gibi gelişmeler var,mutluyum.
Kilo verme de çok iyi gidiyor,iştahım süper.
Ama insanlarla kaynaşmak ve yaşıtlarımla yakın olmak için hala fazla çekingenim.Zamanla olur diye umuyorum.Ha bu arada listeme bikaç gün önce başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim.Baya da oldu sf'yi ekleyeli 15 gün fln.15 gün için iyi diyorum bendevammm..
anlatilamayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla