Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2012, 02:57 PM   #88 (permalink)
kibere

Tesekkür: 6
1 Mesajina 6 kez İyi ki varsın denildi
kibere is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: MELEKLERLE YAŞAMAK

Merhaba,
Meleklerle Yaşamak adlı kitabı Evrenden Torpilim var kitabından sonra okudum, E.T.V. kitabını çok çok beğendiğim için ondan daha iyisi olamaz diye düşünüp M.Y kitabını özenmeden üstünkörü okudum... İnanmadım :)
Ancak aradan birkaç hafta geçtikten sonra denizde gözlüğüm kaybolduğunda aklıma geldi, Mikail'den yardım isteyeyim dedim, gözlüğü 1-2 dakika içinde buldum. Sonra kıyıya doğru yüzerken meleklerim bir işaret verin dedim, masmavi bir kabuk gördüm ve onu aldığımda çok şaşırdım çünkü kabuk bir tane değil iki taneydi, birbirine bir uçtan yapışmış ve kanat şeklini almıştı... Gülümsedim ve şımarıp daha fazla şey isteyeyim dedim :) Acaba maddi mi manevi mi zenginlik istesem diye düşünürken tertemiz denizin içinden bir gazete parçası süzülerek gözümün önüne geldi, okuyayım dedim. Kare şeklinde kesilmiş gazete parçasında kocaman puntolarla "Zenginlik" yazıyordu. Her söylediğimin cevabını almak beni çok şaşırtmıştı. Denizden kocaman bir sırıtışla, elimde mavi melek kanadıyla çıktım. Nedense çok çok mutluydum :))
kibere isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla