Cevap: Herkes Beni Dövüyor mesajlarınızı daha yeni okudum. o kadar ciddi bi durum değil öyle ya .D:D hani hayat bilgisinde süzme diye bi çocuk var ya onun gibiyim işte. Dövüyolar dediysemde öyle tekme tokat dalmıyolar suratımı falan dağıtmıyolar yani. kollarıma falan vuruyolar öyle abartılcak bişey değil.ayrıca benim eskiden yazdıgım yazılarıda okursaınz görürsünüz çok çekingen ve utangaç biriydim hiç konusmazdım 9.sınıfta ama 10.sınıfta bu insanlar benle böyle ugrasınca çok konusmaya basladım hocalar benden bıkmaya basladı hatta konusmamdan dolayı disipline gitcek kadar oldum :) yani demek istediğim öyle ağzımı burnumu dağıtmıyolar hatta ara sıra kendi aralarında öyle dövüşürler. ama bi çocuk vardı bizim sınıfta onunla ugrasırdık bende ugrasırdım bu arkadaşlarla beraber. ismini söylemek istemiyorum ahmet farz edelim :) Derste hoca buna söz verir 'bravo ahmet' falan diye bağırırdım sonunda.şimdi bu çocuk sınıf değiştirdi. bu arkadaşlarda ahmet gitti kimle ugrascaz yaaa neyse artık senle ugrasırız diye benı gösteriyorlar. nolursa olsun ben bu durumun üstesinden GELİCEM |