Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2012, 09:27 PM   #6 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Ben Ne Kadar Ezik Biriyim

herkes sana vurduğu için diğerleri de vuruyor.. bak örnek veriyorum sadece, sana bunu yap demiyorum:

2 ay ortadan kaybol, hiç biriyle görüşme.. 2 ay sonra ortaya çık, sana yine öyle davranacaklardır. Bu sefer tepki ver! Ama ciddi bir tepki, onların beklemediği bir tepki.. bu sefer göreceksin, o andan sonra sana öyle davranamayacaklar.. Ya da arkadaş çevreni değiştir, dikkat edersen sen tek olmadığını göreceksin.. Senin gibi olduğunu düşündüğün kişilerle arkadaşlık yap, ya da sana öyle davranan çocukların hoşuna gitmeyen şeyleri tespit et ve sen de onlara öyle davran.. mesela yanından 0.05 km/saniye hızla geçmenden hoşlanmıyordur çocuk.. Sen de inadına o hızda geç. Baktın üste çıkmaya çalışıyor neden böyle yapıyorsun diye sana saldırıyor, sen de de ki: Ben de senin bana vurmandan hoşlanmıyorum, nasılmış insanın hoşuna gitmeyen bir şeyin ona yapılması!!

Aklı başına gelirse gelir. Gelmezse sana daha ağır şekilde saldıracaktır, belki de saldırmaz bilinmez ama saldırırsa kendini iyice haksız duruma düşürür. Çevresindekileri eğer hiyerarşik biçimde kontrol etmiyorsa, onlar da onun bu davranışlarını ayıplayacaklardır..
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla