Cevap: Herkes Beni Dövüyor Şşşşt, kavga etmeyin bakim uslu uslu durun. Yoksa dağılın burdan. :)
Özellikle yazdım ona yapılan her yorumu dikkatlice okuyor mu acaba diye. Çünkü şüpheliyim bu konuda. Sürekli benzer başlıklar açıyor ve ona verilen birbirinden harika tavisyelerin çoğu zaman çok az bir kısmını alıyor ya da almayı reddediyor o zaman aklıma şu soru geliyor madem tavsiyelere uymayacak neden tavsiye istiyor? Onunla ilgileniyoruz vakit ayırıp, detsek oluyoruz ama yine bildiğini okuyor. Bence biraz daha dikkatli olmalı bu konuda. Tavsiyeleri okuyup da ben bunları uygulayabilir miyim. Uygularsam ne olur diye düşünüp taşınıyor mu azıcık?
Ya da başka ihtimal başta yazarken büyük bir duygu yoğunluğuyla yazıp sonra da dertlerini ve bizim önerilerimizi önemsemiyor da olabilir.
Tabi bunların hepsi ihtimal çıkıp bize işin doğrusunu anlatırsa mükemmel olur. Neden böyle oluyor?
Eyleme geçmezsen, tam anlamıyla değişemezsin. Ayrıca başkaları değil sadece sen kendinin değişmesini sağlayabilirsin. Sen kendine izin verdiğin kadar değişebilirsin. |