Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım merhaba arkadaşlar.sitenin uzun zamandır takipçisiyim.çekim yasasını daha öncedende arastıryordum.hiç deneme yapmamıştım.çok sıkıntılı oldugum bir gün rahatlamak amaçlı bir deneme yapmak istedim.erkek arkadasım eğitim için yurt dışına gitti ve biz ayrılmıştık.oyle bunaldm ki ağlamaya basladım.o an işyerinde bulunmak bile istemiyordum.durdum gözlerimi kapadım ve bir dilek diledim.şuan bu ortamda bulunmak istemediğimi ve annemin yanında yazlıkta olduğumun hayalini kurdum.kafamı toparlamak için buna çok ihtiyacım vardı.senem dolmamasına rağmen iznimi kullanmıştım.imkansız görünüyordu ama ben imkansızı aklmdan silip sadece orda oldugumun hayalini kurdum.ve işime devam ettim.dışardaydım bir telefon geldi.arayan muhasebe elemanıydı.firmaya gelip izin kağıdınızı imzalarmısınız.bu hafta isteyen elemanları patron izin kullandırıyor.inanamadımmmm.şok oldum o an ve mutluluktan havalara uçtumm.işler çok yoğun değildi.ramazanda olduğu için böyle bişey dusunmus sevgili patronumuz:)))bonusuda iznimin bayramla birleşmesi oldu.10 gün tatil yaptım:)) bir dileğim daha gerçekleşti hatta çekim yasası benm ruh halimi değiştirdi.artk herşeye olumlu bakıyorum.bir tek şu varkı birdaha denemelerimde başarılı olamadım.ama olumsuzluga kapılmıyorum.denemeye devam.tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorumm:)) |