Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı: Lusid Nickli Üyeden Alıntı
Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :) Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube
Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim... | evet bende de merak uyandırdı, neden gözlül takıyor ben Başak hanımın seminerine gidecektim vazgeçtim, hafif bir kamburluğum var iyileşir belki diye ama seminer içeriğinde tedavi beklemeyin yazıyordu. Eee o zaman sohbete mi gitcem.
__________________ Dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın! Ekmek almak için bir fırına gidersin Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya… Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın Ama bilmezsin ki.. Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek. • Mevlana |