01-09-2012, 07:17 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhabalar Çok Önemli Bir konu hakkında fikir alışverişnde bulunalım :) Hoş geldiniz yanımıza. Çok beğendim ilk mesajınızı. Ne kadar samimi ve içten. Üstelik pozitif enerji de yaydığı net. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ve daha muhteşem bir hikayeyi daha dün paylaşmıştım. Okumanızı tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post829159
Saçlarınızın daha gür çıktığını hayal edin ve buna odaklanın. Bunun için sabah uyanınca ayna karşısında kocaman bir gülümsemeyele ve gece uyumadan önce saçlarınızla ilgili olumlama yapabilirsiniz.
Ego+Kendine güven telkini de size destek olacaktır. Bize istediğiniz her şeyi (tabi forum kuralları çerçevesinde :D) anlatabilirsiniz. Fikir alışverişi yapabiliriz. Daha güçlü olmak ve güçlü kalmak için burada birlikteyiz.
Düşünceleriniz hayatınızı güzelleştirsin. Forumda daha bir çok konuyla ilgili faydalı paylaşımlara ulaşabilirsiniz.
Tekrar hoş geldiniz. Hatta iyi ki geldiniz. Siz daha sık görmek isteriz buralarda.
Sevgiler. |
| |