Cevap: Merhabalar Çok Önemli Bir konu hakkında fikir alışverişnde bulunalım :) Evet bunuda okudum az önce çok doğruu ben son 3 günde çok yoğun bir şekilde düşünmeye başladım sadece yanlarda biraz seyrelme olmuş 3 numaraya vurunca öyle birşeyki saçlarım uzun olduğunda ve saçımın döküldüğünü düşündüğümde nedense olaylar hep bunun daha fazla tetiklenmesine yol açıyor örnek vericek olursak mesela bi yere oturunca masaya bakınca saçımdan bir tel döküldüğünü görüyorum ve daha çok depresyona giriodum :D öncelik bunu durdurmam gerekti ilahi bir güçle 3 e vurdurdum iyikide vurdurmuşum şimdi tamamen seyrelen bölgelerde daha fazla saç çıktığını düşünüorum 4 günlük bir aşamada elimi dokununca yeni çıkan telleri hissedebiliorum diyorum ya ne düşünürsen tetiklenio ve ben bunu hissedince daha çok mutlu olup daha çok inanıyorum ve daha çok güzel şeyler oluşuyor tabi bu biraz zaman alıcak saçlarımın kendisine gelmesi (: hayatımda herşeyi kendim düşündüm şuanda çok rahat bir işteyim face twitter falan takılıorum tüm gün her zaman istediğim iş bide kötü bir örnek var üni bitince 2000 liram vardı kredi kartı borcu olanlarla dalga geçiodum dilimden düşürmedm kart borcunu param bitti bide bir okadarda borçlandım o zmanlar çekim yasasını bilmiodum sonra düşündükçe farkettm kendim etmişim kendim bulmuşum :)) |