Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 12:04 PM   #9 (permalink)
isobel
Çevirmen

Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Bugün 4. günüm. Bu sabah TV 8de Ebru Şallı'nın programına denk geldim,harika tavsiye ederim,sabah 10 da başlıyor. Pilates ile başlıyor,sonra maske tarifleri,salıklı yemek tarifleri süper.

Değişimlere gelince,bende en önemli etkisi düşündüümü pat diye söylemek oldu. Eskiden insanları kırmamak adına yutardım diyeceklerimi,bu beni kalp rahatsızlığına kadar götürdü. Hiç bir şeyi içinize atmayın. İnsanlara hayır demeyi öğrenin. Çevrenizdekiler afallıyor ilk etapta,pekte memnun olmuyorlar,çünkü sizi artık kullanamıyorlar.

Dün yeğenim aradı,pazar günü devlet hastanesinden onun için randevu almamı istedi. İnternetten alınıyor,ve saat tam 4 te girmem gerekiyor. Önce tamam dedim,sonra düşündüm. Pazar eşimin tek tatil günü,bizime birlikte gezmek için tek günümüz. Neden günümü internet başında harcayayım. Tekrar aradım yeğenimi,ve salı için alayım,pazar günü ben gezeceğim dedim. Bozuldu,ama banane. Bende önemliyim,dediğim gibi önce ben mutlu olacağım ki onlarıda mutlu edeyim. Bu değişimime eninde sonunda alışacaklar,ben halimden çok memnunum:)

Bu arada Nil Gün'ün aura kasedini çalışayım dedim dün,fakat nefes egzersizlerini yaparken sırtıma inanılmaz bir ağrı saplandı,bıçak gibi. Aura egzersizinin başında nefes al,uzun bir süre tut,tekrar ver egzersizi var. Sanırım kalp hastası olduğumdan bana yaramadı. Egzersizleri seçerken dikkat etmek lazım,bunu anladım.
Sevgiler
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla