Cevap: Sevgi ile selam olsun herkese... Ne güzel bir şekilde keşfetmişsiniz forumu. Harika bir hikaye ve bence yeteri kadar güçlü bir niyet getirdi siz buraya.
Diğer yandan doğru frakansta olduğunuz için burada olmanız gerektiği için buradasınız.
Belki de hiç bir şey tesadüf değildir hayatta. Biz seçimler yaparız ve sonuçlarını yaşarız.
Bir kere şanslı birisiniz. Ve farkındalık sahibisiniz. Okurken bu kadar farkındalık sahibi olan birinin bile nasıl olur da
Depresyon moduna girebileceğine bir kez daha şahit oldum. Ama şanslı olmanızın bir diğer nedeni de eş ruhunuzun
olumlu bakış açısı. Onun bu tavrı sayesinde emin olun çok olay atlatacaksınız bu sıkıntıları.
KPSS başarınızı hayranlıkla okudum ben de atamaları bekleyen bir öğretmen adayıyım. Tüm olumlu halimle bekliyorum
sonuçları. Ama çıkacak her trülü sonuç kabulum. Seçimlerimi yapıp gelen hayatı yaşıyorum. Ama seçimlerimi bilinçli yapmaya çalışıyorum.
Ne düşündüğüme, nasıl davrandığıma ve nasıl hissettiğime her an her gün çok dikkat ediyorum. Size de öneririm.
Daha önce yapmışsınız yine yapabilirsiniz.
Bu arada başarısızlıkla sonuçlanan astral p. çalışmalarınızın farkındalıklarınızı arttırmış olma ihtimali yüksek. Yani tam bir
başarısızlık sayılmaz bu durum.
Yazını okurken içimden şunu söylemek geldi:
"Ah be güzelim herkes seninki gibi bir aşk ararken bu olumsuz düşünceler niye?"
Tabi ki bu forumu keşfetmek içindi.
Şimdi mutluluğa hoş geldin.
Şu andan itibaren sana olumsuz düşünceleri yasaklayasım var bu kadar harika giden bir hayatın içinde o tür düşüncelere yer yok.
Farkında ol düşüncelerinin sana getirdiklerine.
Hisse kapılma sen hislerini kontrol et. İstemediğin hiç bir şey hissetme. Hissetiğin şeylerin sonuçlarını bilerek hisset.
Müstakbel eş adayın seni çok seviyor ve aradığı kadının sen olduğuna emin. Çok mutlu olursunuz inşallah sevgili Adem ile. :)
Ben eminim Adem herkesi ikna eder. Edemezse de mühim değil kocaman insanlarsınız. Ailen senin kararına saygı duyacaktır.
Yeter ki sen sevgili Adem'in doğru kişi olduğuna inan.
Aa bak aklıma ne geldi bu adem-takma adı herhalde- forum üyesi olmasın. :)) Olur mu olur? Bu devir de böyle pozitif eş adayı bulmak zor anacım.
Kıymetinizi bilin birbirnizi çok çok çok mutlu edin.
Hoş gelmişsin sefalar getirmişsin.
Kucak dolusu sevgiler bizden de sana gelsin.
Değişimin ve gelişimin bol olsun. |