Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2012, 01:34 PM   #6 (permalink)
tziyah

Tesekkür: 9
8 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tziyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sevgi ile selam olsun herkese...

Sevgili Sweeet, :))
Yazdıklarına, desteğine kucak dolusu teşekkürler. Ne güzel yazmışsın. Hissederek, sevgi dolu ve içten... Evet senin de dediğin gibi galiba ben sen ve senin gibi dünya tatlısı insanların yaydıkları aynı frekansı yakalayarak buraya geldim. :) Evet söz veriyorum hem kendime hem de sana, bundan sonra olumsuz olmak,depresyona girmek yok. yok yok!
Hem şimdilerde sevdiceğimin bana çok ihtiyacı var. İşiyle ilgili oldukça büyük sıkıntıda ve bu sıkıntı bizim kavuşmamızı da geciktirdiği için çok üzgün. Ona destek olmalıyım.
Biliyorum ki hiçbir mutluluk kolaylıkla elde edilmiyor. Bu da bizim sınavımız. Buraya herşeyi ayrıntısıyla yazmadığım halde yeterince uzun olmuş zaten yazdıklarım. Zor bir dönem geçirdik. Sanki birbirimizi kaybedip yeniden bulduk. Tıpkı Adem'le Havva gibi :) dağları tepeleri aşarak birbirimize doğru yürüyoruz. Bir o tökezliyor düşüyor, bir ben... Ama yüreğimizdeki sevgi ve inançla kalkıp yeniden yol alıyoruz. Çok şükür. Binlerce kez şükürler olsun.
Allah diğer yarısını arayan herkese, gönlüne göresini, ruh eşini bulmayı nasip etsin inşallah.
Sevgili Sweeet, canım meslektaşım, bu güzel yüreğinle inanıyorum ki sen de o atananlar arasında olacaksın hayırlısıyla. Atanma sürecinin ne denli sancılı olduğunu çok çok iyi biliyorum. Hani eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış ya :)) Hihihihi Evet ben de o düşenlerdenim ve küçük sıyrıklarla da olsa kalktım ve inanarak "kendim" yürüdüm. :)) Çünkü o yolda yayn ve çıplak ayakla yürümek gerekiyormuş :) Ne olursa olsun bu mesleği gerçekten huzurla yapabileceksen atanmalısın. Benim gibi atandıktan sonra hüsrana uğramayasın :) O da bi ayrı konu, belki bir gün anlatırım.
Dünyanın en güzel işi, severek yaptığın, ve eve döndüğünde "iyi ki bu meslekteyim" dedirtendir bence. Eğer sana da bu sözleri söyletecekse dilerim senin için ve atama bekleyen, işe girmek için çabalayan herkesin hakkında hayırlısı olur.
Sevgilerimle...

Not: Evet, aynı frekansta olan insanların birbirini anlamaları ve kaynaşmaları hiç de uzun sürmüyormuş :)) Mutluyum. Yeniden hoşbuldum :))
tziyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla