Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2012, 02:12 PM   #7 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sevgi ile selam olsun herkese...

Yaşasın pozitif kalma sözü aldım. Bunun hem sana hem de bize yararı olacak enerjimiz hiç düşmeyecek. :)

Depresif günler uzakta kaldı.

Eminim doğru konuşan iç sesini dileyerek ona en iyi şekilde destek olabilirsin.

Alıntı:
Biliyorum ki hiçbir mutluluk kolaylıkla elde edilmiyor.
Bak şimdi bu cümlene dikkat et belki de sırf bu cümlen yüzünden yaşıyorsun bu durumları. Aslında şimdi bile mutlu olamk için binlerce nedenin var. Her şeye rağmen mutlu olmayı öğrenebilir. Mutlu olmak zor değil. Mutluluk şu an senin içinde.

Ne kadar olumlu kalacağın sözleri versen de başlarda böyle cümleler kaçıyor bilinçaltını temzilemeye ihtiyacı var. Telkin ve meditasyonlar buna yardımcı olacaktır. Olumlamalar da...

Ama yaşanılanların sınav olduğu doğru bir sıkıntı geliyorsa ya da bir hata yapılıyorsa elbet bundan öğrenilecek şeyler vardır. Öğrenmezsen aynılarını yaşamaya devam edersin.

Çok çok anlat seni yargılamadan dinleyecek insanlar burada. Ama mesajları kısa kısa bölsen ya sa paragraf yapsan daha kolay olur okumamız bu da küçük bir tavsiye olsun benden. ;)

Bence birbirinizi bulmanız aşkınızın mucizesi. Ve malesef senin olumsuz duyguların bugün yaşadıklarına neden olmuş olabilir. Yeniden elde ettiğin şansını iyi kullan. İkiniz de mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Sevenler hep, her zaman birlikte olmayı hak ediyor.

Alıntı:
Allah diğer yarısını arayan herkese, gönlüne göresini, ruh eşini bulmayı nasip etsin inşallah.
Amin canım ben ruh eşimi buldumdiğer forum arkadaşlarım adına ve tüm insanlık adına amin. Buna eş değer bu kadar harika bir şey daha yok.

Attan eşşekten düştüm. Öyle zamanlar geçirdim ki kaç kere beyaz kağıtlara karaladığım halde yazamadım buraya ama hala yazıcam. Çünkü o yaşadığım sıkıntılardan da aldığım nice dersler oldu. Bambaşka bir ben oldum sanki.

Ne olursa olsun tekrar yürümeyk için de sözler verdim kendime. Ve çok iyi biliyorum o yol taşlı. Bir seçimdi evet ama taşlı işte. Can yakıyor
ne kadar güçlü kalsan da.

Hüsran kelimesi ne ki ne? Ben o tür sözcükleri çıkardım sözlüğümden. Anlamını biliyorum ama kullanmayı tercih etmiyorum.

Çok az kaldı sonuçlarına bakalım. Merakla bekliyorum neler olacak. Yarın tercihler başlıyor.

Mutlu kal ve yeniden hatırlatayım ne düşündüğüne ve ne söylediğine her zaman çok diikat et. Ha bir de çevrendeki olumsuz düşünen insanlardan etkilenme. Bırak konuşsunlar önemli olan hayatın hakkında senin ne düşündüğün.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla