Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2012, 04:50 PM   #179 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

bolca gecmis olsun sweetim benim, hersey sagliktan gecer. gercekten de öyle.. bu ara sana tavsiyem

kanadada 1,5 / 2 ay süresi kaldigimda asiri bas agrilari icin sicak limolu bal karisimli cay iciyorlardi..

gece yatmadan bir iki saat evveli suyu kaynatiyorsun, bir bardaga döküyorsun, icine yarim limonu sikiyorsun ve bir

cay kasigi da bal katiyorsun on - onbes dakika sonra iciyorsun.. kanadadaki yabancilar (portugizler) kendilerini asiri

bas agrsinda böyle tedavi ediyorlardi, faydalarida vardi.. bu kuru 3 gün / 7 gün / gecmedi 11 gün yapiyorsun..

kötü niyetle söylemedigimi de zaten dile vurmusun, benim oradaki kastim olumsuzluktan ziyade artik

fazla bir rol almiyor düsünce ve yasantimda manasindaydi..

elbette gidecek.. neler gitmedi.. neler gecmedi.. neler bitmedi.. degilmi ama ;))

bu ara yilin basindan beri asiri bi kilo alimi yapmisim.. bunu güzel bir plan ve proje, iyi bir spor ve düsünce

gücü ile bi yoluna sokmayi düsünüyorum.. bunun icin söyle bi kac güne ihtiyacim var, rayina koyunca

basliyacagim.. malum bugünün isini yarina birakma derler ama zamanlama yanlis olursa heves giderse daha

kötü sonuc olusacagindan, iciye bi derleyip toplamam gerek..

olumlamalarimi ve yeme düzenimi bi rayina sokmam gerek.. ve düsünce gücü ile bi icten ice kendimi bilgilendirkten

sonra basliyacagim, tahminen söyle carsamba persembe baslarim diye düsünüyorum..

rahatsizlik veriyormu su an icin hayatima hayir ama önlemni almazsam ilerde zorlanabilecegim durumlar cikma

ihtimalini kaldirmak simdiden bir görevim ;)))

kendimi her halimle seviyorum bu benim en iyi avantajim.. hergün aynaya bakipta kendinde yenilikler fark eden

ender kisilerdenim.. :))))

beni yaradani seviyorum.. en güzel, en mükemmel sekilde yaratmis onun yarattigi sekle bilerek ve kasitli zarar

vermek yakismaz diye düsünüyorum..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla