Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2012, 01:19 PM   #9 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: depresyon dünde kaldı beni çok fena çarptı:(((((((((((((yardım lütfen.........

Bir kere sakin olmalısınız. Ve sabırlı. Siz değişime ne kadar açıksanız telkinler de o kadar hızlı etkisini gösterecektir. Ruh halinizi ve endişelerinizi anlıyorum. Telkin listenizi yapın ve pcniz de açın. Eğer depresyon ağır gelir sizi daha mutsuz ettiğini hissederseniz alternatif bir liste yapın. Bu esnada dinlerken bir yandan da size moral verecek yazılar okursanız daha faydalı olabilir sıkıntılarınızdan daha çabuk kurtulabilirsiniz. Sakin olun lüften ve emin adımlarla ilerleyin daha iyi hissedeceğiniz günlere. Hiç bir şey yapmadan hatta uyurken bile telkinleri dinleseniz yine faydasını görürsünüz.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla