Cevap: Şimdi değişim zamanı güzel yorumlarınızı okumak beni çok sevindiriyor şimdiden bir iki arkadaşım var çok teşekkür ederim :) bugün odamdan değilim salondayım cam açık içeri güneş giriyor sweet :) bir yandanda telkin dinliyorum aslında sweet affedeciyimdir ama bir türlü kendimi affedemiyorum, kendimi fazla önemsemiyorum bu yüzden hep üzülen benim zaten.. beni kıranlardan çok şey öğrendim şöyle bir tabir vardır yerine göre adamına göre muamele bence böyle davranmak gerek diye düşünüyorum artık üstümdeki bütün etiketleri kaldırmak istiyorum belki zor olacak ama pes etmek yok sosyallik mi okul mu diye sormuşsun zaten çok ders çalışmaktan asosyal oldum ama pişman değilim birazcık tatil yüzünden birazcık depresyon ruh hali yüzünden 3 ay tatilim çok verimli geçmedi ama çok geç sayılmaz özellikle günlüğünü okuduktan sonra sweet daha çok çalışacağım. sonra zaten okul bittikce hayatımdan bütün gereksiz insanlar çıkacak diye düşünüyorum.. üniversteyi kazanırsam ne mutlu bana sadece sosyal fobiğim çok utanırım kızarırım çabuk kırılırım çabuk affederim çabuk pişman olurum cesaret edemem fazla konuşmam neredeyse hiç ama bu dışarıda böyle örneğin okuldaki insanlarla fazla konuşamıyorum güvenemiyor muyum yoksa sosyal fobikliktenmidir bilmiyorum ama biraz alıştıktan sonra konuşabilirim o da bir iki kişi ailem dışındaki hiç kimse diyebilrim nasıl kendine güven kazanacağım kızarmadan utanmadan korkmadan konuşacağım inan bana hayat çok zor geliyor her sabah okula gitmek dışarı çıkmak zülüm gibi ben aslında küçükken böyle değildim bir çok insan beni kırdı içime kapandım kendimi cezalandırdım yazmak bile çok güzel terapi gibi. annem hep söylerdi küçükken otobüslerde şarkı söylermişim diye aslında ailem gerçekten çok şakacı ve konuşkan ben neden böyle değilim. insanlar benden çabuk sıkılıyor, kötü davranıyor çünkü ben izin verdim biliyorum beni ezmelerine ama artık yardımlarınızla bunun değişmesini istiyorum bu bir başlangıç olsun bugün beni yeniden doğum günüm olsun. artık kendi kurtuluş savaşım başlasın kendimi bulmam, ışığımı geri almam lazım insanları gereğinden fazla önemsememeyi öğrenmem ve biraz konuşkan olmam lazım . ha birde unutmadan yazayayım bu kadar yazıdan sonra anlamışsınızdır utangaçım bu yüzden bazen kamburumu çıkartıyorum dışarıda yürürken ama düzeltince bir sorun yok aslında mecazi anlamda yazmıştım bu yük bana ağır geliyor herkesin derdi ayrı tabi ki |