Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması yahuuu çok pasiff kalmış ciddenn konular,uzun zamandır takip ediyodum bu konuyu baktım kimse paylaşımda bulunmuo bulunsada dewamı gelmioo,hayırdır tesptten sonra ya bulutlara uştular yada öldüler diorum nerde bu millet :D we nihayetinde bende cuma gunu yaptrdım abdullah beye çok guzel tespitlerde bulundu hakkını yiyemem aa diip şaşırdıklarım oldu.tlde pek kendimi ifade edemedimm bana sorular sormasa konuşmicam o derece şoklandım :D kendimi rahat ifade edemediğimi düşünüorum olumlama we olumsuzlama werdi,olumlamalarımı yapiorum fakat olumsuzlamayı anlamadım bana tekrar ettirdi bi kaç olumsuzlama neolduğunu sormayı unuttum hımm hımm hıımm dedim durdum halbuki normal şartlarda dilim papuç ama konuşamadım :D tli kapatrken sormak istediğin warmı dedi unuttum dedim ay sinir oldum kendime okadar konuşma yapmıştım yazılar yazdım soyliceklerime dair yalan oldu :D birde hoponopop dan bahsetti o kitapı almayı düşünüorum.ses kaydı yapıcaktım korktum onuda yapamadım:D neysetlini werdi problemolursa ara die arıyıp soylıcem ama utanıyorum anlamadım mı dicem neyse cekirdekk inancım,ben buyumeyle ilgili birde insanlardan sewgimi şirinlik yaparak alıcamı sanıyomuşum yani şirinlik yaparsam sewilirim modu korunmaya muhtaç bi sewgi almaya çalışiomusum sanırım zeka yaşım 5 :D gelişmeleri yazarım dicem kimse yazmassa bende sır olurum :D :D :D arkadaşlar paylaşalımm lutfennn ona göre motiwe oluruz |