Cevap: Şimdi değişim zamanı Bütün problemleri aşmak çok iddialı bir cümle olurdu tatlım. Ama problemlerimi her durumda aşmaya niyetli olduğuma emin olabilirsin. Aşmış olduklarım ve aşmakta olduklarım vardır. Mükemmel değilim ama şuan için olmam gereken en iyihalde olmaya çalışıyorum. Mutluluğumun kıymetini biliyorum ve onu kaybetmemek için özen gösteriyorum. Ve bunu korumak mümkün. Yeri geldi başarısızlıklarım oldu yeri geldi sağlık sıkıntım oldu yeri geldi duygusal olarak bunaldım bu süreçte. Yarının da garnatisi yok. Ama hayatımda hiç bir zaman bu kadar güçlü hissetmemiştim kendimi. Başıma gelen her türlü iyi ya da kötü olaydan ders almaya hazırdım. Çünkü ben dünyaya anlamak ve öğrenmek için geldim. Karşımdaki kim olursa olsuni yaşadığım ne olursa olsa öğrenmeyi bilmeliyim. Buna çaba göstermeliyim diye düşünüyorum.
Bütün bunlar bana özel değil. Biliyorum ki insan olan herkes bunu başarabilir. Şükürler olsun ki Allah her birimizi aynı mükemmel özden yarattı. Nasıl görünürsek görünelim, kim olursak olalım hepimiz bazı noktalarda aynıyız. Ve bazı noktalarda da birbirimizden farklıyız. İşte farklılığı mutluluk olarak bulabilmek dileğiyle.
Mutlu günlerimiz olsun. Hepimizin.
Sevgiler eksik olmasın. |